top of page

Landhuis Belnem Bed & Breakfast

Overnachten in een Bonariaans Landhuis, vanaf $75 per nacht. 

Of u hier nu bent voor zaken of voor plezier, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Landhuis Belnem biedt optimaal comfort tegen concurrerende tarieven. Zorg ervoor dat u uw reservering vandaag maakt - tot snel!

Home: Welkom

Over ons

Een bezoek om te onthouden

Het ontwerp van Landhuis Belnem is geïnspireerd door het omringende landschap en bedoeld om uw verblijf tot een unieke, comfortabele en leuke ervaring te maken. 
Neem een kijkje op onze site en ontdek meer over onze kamers en onze voorzieningen. Neem gerust contact met ons op als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

Untitled
Home: Over

Voorzieningen en services

Reizen in de 21e eeuw draait om luxe en gemak. Daarom hebben we verschillende services ontwikkeld die op al uw behoeften zijn afgestemd. Zie hieronder wat we zoal voor u kunnen betekenen. 

Laat uitchecken optie

Wat ons onderscheidt

Als uw reisplannen zijn veranderd of als er iets anders aan de hand is, biedt Landhuis Belnem u de flexibiliteit die u nodig heeft. Geniet van onze laat uitchecken optie wanneer u besluit bij ons te verblijven.

Shuttle service 

Wat ons onderscheidt

Ga voor gemak en kies voor onze shuttle service optie en onze andere voorzieningen wanneer u besluit bij ons te verblijven. 

Scooterverhuur

Voor onze sportievelingen 

Onze scooters zijn geschikt voor 2 personen en beschikbaar voor onze gasten tegen een dagelijkse vergoeding $(25). Mocht u niet in het bezit zijn van een autorijbewijs is dit toch een ideale manier om van al het moois van Bonaire te genieten. 

Gratis wifi

Voor onze drukke gasten

Met onze Gratis wifi en andere voorzieningen genieten onze gasten van het hoogste niveau van comfort tegen minimale kosten. Om meer te weten te komen over onze services en onze gastvrijheid kunt u onze site verkennen of simpelweg contact met ons opnemen.

Auto verhuur 

Voor onze ontdekkers.

Met een huurauto zie je meer van je bestemming, flexibel en onafhankelijk, je ontdekt je vakantiebestemming geheel op eigen tempo. Vraag naar de mogelijkheden. 

Verhuur strand items

Voor het gemak! 

Om het u zo comfortabel maar ook zorgeloos mogelijk te maken verhuren we ook stranditems. Hierbij denkt u aan, strandbedjes, BBQ, koelboxen (zowel leeg als gevuld) en natuurlijk snorkels. Zo hoeft u geen extra onkosten te maken voor dingen die u later niet mee kunt/wilt nemen naar huis. 

Home: Voorzieningen

Contact opnemen

Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij eventuele vragen of problemen.

3 Kaya Mars, Kralendijk, Caribbean Netherlands

+31 621925253 / +599 7018271

  • Google Places
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Untitled
Home: Contact opnemen
bottom of page